ALL STARS New York meet ALL STARS Århus – Alle er Kunstner

Se også:

*   Om ALL STAR filosofien på dansk

*   Tilmelding som interesseret – frivillig - fundraiser

*   Et indtryk fra en konference: New Partnerships for a New Millennium

*   Litteratur-henvisninger

*   om ALL STARS TALENT SHOW NETWORK i New York

*   om East Side Insitute og the “community”

*   Om Social Terapi – i Danmark – med Volker & Elisabeth

*    We have a dream – article for Developmental News

 All Stars Talent Show Network

I New Yorks 5 bydele samt nabokommunerne Newark og New Jersey, og  i Atlanta, Georgia, skaber All Stars Talent Show Netværk miljøer for ”vækst og udvikling”, der involverer ca. 20.000 unge mennesker i alderen 5 til 25 år, og hvor de sammen skaber ”weekend talent shows”, hvor naboer, skole-elever od deres forældre er inviteret som det ofte entusiastiske publikum.

 

All Stars er anerkendt i mange forskellige kredse for deres meget succesfulde ”fællesskabs-opbygnings-model” (community-building-model).

Børn og unge er oplært af jævnaldrene, der støttes af de voksne, for at gøre alle og enhver detalje i ALL STAR Produktionen muligt, som f.eks.: Prøverne: hvor unge rappere, sangere og dansere evner at vise ”deres bedste”,  de skabende workshops, hvor professionelle teater-direktører arbejder med unge for at skabe sketchs og digte, som handler om problemer og spørgsmål, der vedrører dem selv, og selve showet, hvor unge ”optræder” både på og bag scenen, dvs. de styrer lys og lyd, scenografi, sælger billetter, anviser folk deres pladser, ”støtter” sikkerheden som ”Security Guard”, og laver aftaler med eventuelle interesserede for kommende talent shows.