Kære forsvarsminister, vær så venlig og menneskelig at trække lovforslaget L205 tilbage. Og giv både modstandere og fortalere for L205, og andre mulige ideer (som f.eks. Københavns kommune går ind for) mulighed for at blive hørt. Og sørg for at der bliver tid til eftertanke, til til gentagen dialog, så vi kan bevare Danmark som et dialogisk, folkeligt demokrati.

 

Jeg ved jo at De er ny i jobbet, - men måske er det netop her muligt at vise befolkningen, at Venstre ikke er så slemt mod dem, der tænker anderledes, som det p.t. er manges indtryk. Her tænker jeg også på deres kollegas Røn Hornbæks bog, der prøver at minde Venstre til besindighed.

 

Der må jo gerne være forskel mellem Venstre på den ene side, og Konservative og Dansk folkeparti i den anden, hvad angår Christiania. Partiets ungdom, VU, er også een af de stemmer, der ønsker at bevare Christiania.

 

Jeg vedhæfter et brev, jeg har sendt til deres Chef for to måneder siden, dog uden at han indtil nu har haft tid til at svare, til yderligere tanker vedr. denne her problematik.

 

En bekymret Seminarieadjunkt og psykolog, Volker Bunzendahl, CVU-Nord (vb@aalsem.dk)